Ons dagboek 2008
 
Een nieuw jaar 31-12-2008


Dag schattebolleke

De fotootjes van Worldwide Candle Lighting en je Kerstboompje staan nu onder het fotoluik van je site. In het donker lijkt jouw Kerstboomje als een sterrenhemel: allemaal sterretjes voor jou en alle andere Engeltjes lieve dochter. Vanuit de woonkamer kijken we deze dagen veel naar je boompje. Overdag doen de vogeltjes zich tegoed aan de mezenbollen en 's avonds maken de lichtjes ons helemaal rustig.

Vandaag is het de laatste dag van 2008. Morgen worden we wakker in een nieuw jaar. We hebben moeite met het cijfer 2009. Zo lijkt jouw jaar, 2007, weer wat verder af en dat willen we helemaal niet. Voor ons lijkt het allemaal alsof het gisteren was, je geboorte... je overlijden... We willen er niks van loslaten, van de mooie momenten die gelukkig ontelbaar zijn en die we nog altijd dagelijks koesteren, maar ook de minder aangename momenten blijven levendig hoewel we die toch iets meer naar de achtergrond verdringen. En tegelijk zijn we met het nieuwe jaar weer wat dichter bij jou want de tijd staat, behalve in herinneringen, nooit stil.

2009 zal ook het geboortejaar zijn van je brusje. We kijken enorm uit naar de bevalling. We willen zo graag ons kindje in onze armen houden. Zal het toch een beetje op jou lijken Aiko? Het aftellen, is nu toch wel begonnen voor Mama en Papa. Misschien zal de komst van brusje écht het begin zijn van een nieuwe start?

Dikke zoen voor onze Kampioen!

Papa & Mama

 

Serafien enz. 22-12-2008


Dag Schattebolleke

We hebben weer veel te vertellen hoor. Op 6 december zijn we naar de slotshow geweest van de actie Serafien. Het was een prachtige show met veel mooie, grappige en ook ontroerende momenten. Het resultaat van de actie en het boek is ronduit indrukwekkend: een wetvoorstel dat is goedgekeurd (en dat moet leiden tot gestructureerde overheidssteun voor de palliatieve zorgteams voor kinderen) en een heel mooie cheque voor het thuiszorgteam van Gasthuisberg (de financiële opbrengst van de verschillende acties,giften en de opbrengst van het boek).

Op 13 december was het dan de 'ontmoetingsdag voor ouders van overleden kinderen' op Gasthuisberg. Het was een heel aangename avond met een kleinkunstenaar die wat liedjes vertolkte en een jeugdschrijver die passages heeft voorgelezen uit zijn boeken. Net zoals naar de Serafien-slotshow zijn we hier naartoe geweest met  de ouders van Caroline* (en van Robin en Julie ook natuurlijk). 'T was een gezellige avond met weeral een toffe babbel met Ann en Kris en ook An van de thuiszorg heeft even komen bijpraten. Alleen had de spreker van vorige jaar, Manu Keirse, veel meer dingen te vertellen waaraan we echt wel iets gehad hebben.

Op zondag de 14e was het dan de wereldwijde herdenkingsdag voor overleden kinderen. Ook wij hebben natuurlijk kaarsjes voor jou gebrand. De fotootjes zetten we later nog online maar met een gebroken arm is het werken op de pc niet zo handig. Ja ja, Papa heeft het gekunnen hé Beertje, een duik met de fiets... zo snel is dat gebeurd .

Tot later Aikootje, dikke dikke zoen.

Papa & Mama

 

Mama, Kelsey, enz... 29-11-2008


Dag schattebolleke

Vandaag is je vriendje Kelsey drie jaar een Engeltje. We zullen Kelseyke nooit vergeten hé Aiko. Via zijn website hebben we hem leren kennen toen jij nog hier bij ons was. Het was toen heel moeilijk om zijn verhaal te lezen maar we wisten wel meteen waar we voor stonden, wat ons te wachten stond, hoe moedig we zouden moeten zijn. Geef de Kelsey maar een dikke knuffel en zoen hoor want hij verdient dat.

Ik hou eraan vast om elke maand iets op je site te schrijven. Maar je bent hier nog altijd elke dag heel dicht bij ons hoor. Dat voelen we nog altijd zo aan. Ik denk elke minuut aan jou.  Die hemel waarover de mensen altijd praten is ook zo ver hé. Jij bent hier, dicht, rond, in ons. Soms ben ik jou en jij bent mij. Ik kan dat niet uitleggen.

Ons Mama heeft het niet gemakkelijk hé Beertje. Ze is nu een dikke 7 maanden en ze heeft veel last van die bekkeninstabiliteit. Moeilijk stappen, kwakkelen zoals een eend (amaai, ik weet niet wat ze gaat zeggen als ze dit zal lezen ), veel pijn in haar onderrug en nog andere kwaaltjes. Ik bewonder ons Mama elke dag meer .

Je brusje laat zich nogal voelen in de buik hoor Aiko-beertje, ook de Papa heeft het al serieus voelen schotten. Jij zal ook wel intensief bewogen hebben hé Aiko, dat hebben we trouwens meermaals gezien op de echo's, maar je zal de kracht niet gehad hebben die je brusje nu al wel heeft. Het doen pijn om dit te schrijven Beertje want jij kon daar helemaal niet aan doen... die verschrikkelijke ziekte liet zich toen al merken maar dat wisten we natuurlijk nog niet. Nochtans genieten we met volle teugen hoor, ons Mama is voortdurend 'in de weer' met haar buik . We zijn ook al suikerbonen gaan bestellen voor de geboorte. Dat was weer leuk om mee bezig te zijn. De verpakking is iets heel schattigs met een link naar de naam die het brusje zal krijgen.

Maar eerst de eindejaarsperidode overbruggen. De eerste winterprikjes laten zich voelen. In je boompje hangt nu een 'Mezenbol' voor de vogeltjes. Drie Koolmeesjes en een Roodborstje smullen er al dagen van. Vooral dat Roodborstje doet ons altijd aan jou denken.

Vorig jaar was het eindejaar een heel moeilijke periode en ik voel nu al dat het dit jaar niet anders zal zijn. Vroeger keek ik altijd uit naar Kerst en Nieuwjaar maar nu zijn het echte bergen waar ik tegenop zie. Ik zou er gewoon doorheen willen slapen. De komst van het Brusje verzacht wel wat maar toch... het zal nooit zijn hoe het zou moeten zijn.

December wordt dit jaar zeker een drukke maand. Op 6 december gaan we met de ouders van Caroline* naar de Serafien-slotshow en de 13e gaan we met hen naar de 'dag voor ouders van overleden kinderen' op Gasthuisberg. Papa komt daarover wel schrijven op je site.

Oh ja, en niet te vergeten, op 14 december is het World Candle Lighting ter herdenking aan alle overleden kinderen.

Dikke knuffels aan onze Beer  .

Papa, Mama, ... en Bobje (woef !) 

Boek enzo 13-10-2008


Dag juffrouw

Hihi, juffrouw, wat een vreemd woord hé... Soms zeiden we dat tegen jou hé Beertje . Papa heeft veel te vertellen hoor, 't is weer al even geleden dat ik nog iets in je dagboek schreef .

We hebben nog niet verteld dat An van de thuiszorg en Josy zijn langsgeweest toen je pas één jaar Engeltje was. Josy is zelfs gaan kijken naar je Kerselaar in de tuin want die had ze nog niet gezien. Het is altijd heel leuk om hen nog eens terug te zien. Dat was dus ergens in de tweede week van augustus.

Op 1 oktober waren we op bezoek bij de gynaecologe voor een echo van je brusje. Alles lijkt OK. De gynaecologe kon wel een bepaalde ader niet zo goed zien maar dat was omdat brusje zodanig in Mama's buik lag, dat de gynaecologe geen duidelijk beeld kon maken. Helemaal geen reden tot paniek hoor. Voor onze gemoedsrust wou de gynaecologe zelfs een afspraak maken in Gasthuisberg voor een driedimensionale echo maar daar hebben we voor bedankt. Mama en ik hebben ons voorgenomen om geen paniekvoetbal te spelen.

Eergisteren zijn Ann, Kris, Robin en Julie bij ons fondue komen doen. Je weet wel Beertje, dat zijn de ouders en het broertje en zusje van je vriendinnetje Caroline*. Het was een gezellige avond. Caroline* haar zusje kan nogal lachen hoor. Het was schattig om te zien hoe ze haar tantjes toonde, hihi. Caroline* en jij zullen zeker meegenoten hebben.

Gisteren heb ik het boek 'Fien, zo klein en al zoveel te vertellen...' in één ruk uitgelezen. Het is een heel aangrijpend verhaal over Fientje die uiteindelijk overleden is aan een uiterst zeldzame stofwisselingsziekte. Dit boek heeft bij Papa weer heel veel emoties losgemaakt. Bij momenten kon ik weer ongefilterd voelen hoe het was toen we het slechte nieuws over SMA te horen kregen en hoe ik me voelde op de ochtend tot je overleden bent. Het is maanden geleden dat Papa op één dag nog zoveel geweend heeft .

De opbrengst van het boek gaat naar de Thuiszorg Kinderziekenhuis Gasthuisberg. Aan het boek hangt ook een ganse mediacampagne vast die het ontbreken van overheidsteun voor de Thuiszorg aanklaagt. Het is onbegrijpelijk dat de Thuiszorg Kinderziekenhuis Gasthuisberg niet kan rekenen op overheidsubsidies! Het boek is te koop in de meeste boekhandels. Voor meer info kan je terecht op deze website:

www.serafien.be

Papa heeft trouwens nog een verrassing voor jouw Aiko, hihi, maar nog even geduld, het zal iets voor november zijn (hoop ik) .

Dikke knuffel Aiko-Beertje.

Papa & Mama

 

Schopjes 21-09-2008


Dag lieve prinsesje

Het is alweer een tijdje geleden dat we op jou site wat geschreven hebben. Niet omdat we minder aan je denken hoor! Alle dagen praten we wel over jou. Veel als we samen aan tafel zitten en wat bijkletsen op het einde van de dag.

Je kleine brusje laat zich ook al met regelmaat voelen in mijn buik. Gisteren heeft papa het ook voor de eerste keer heel duidelijk kunnen beleven. Onmiddellijk vier stevige plokjes tegen zijn hand.

Het is vandaag dan wel de eerste herfstdag maar mama en papa zitten nu ook net over de helft van deze zwangerschap. Voor de mama duurt het allemaal wat lang. Het zal misschien wel beteren nadat we onze volgende echo gehad hebben. We zijn echt nieuwsgierig naar de komst van onze volgende spruit. We kunnen het niet laten van ons af te vragen in welke mate het toch op jou zal lijken Aiko.

Ook al beseffen we zeer goed dat jij ons meest unieke en mooiste prinsesje zal blijven. Toch hopen we wat gelaatstrekjes of handelingetjes te mogen terugvinden die ons aan jou doen denken. Weet ook dat elke knuffel die we in de toekomst zullen geven er altijd tenminste twee zullen zijn. Altijd minstens eentje extra voor jou Aiko!!

Ik weet dat je op je roze wolkje alles goed in het oog kan houden want observeren kon je als de beste. We zien jou niet maar we voelen je wel. Op elk moment van de dag, met heel ons hart.

Tot later lieve schat.

Mama, Papa en Co
 

1 jaar Engeltje 06-08-2008


Hey Beertje

Vandaag is een bijzondere dag. Je bent nu één jaar een Engeltje. Vorig jaar was dit voor Mama en Papa ongetwijfeld de moeilijkste dag uit ons leven. Het was een dag met dubbele gevoelens, een enorm verdriet omdat
je aan je grote reis begon maar ook een zweem opluchting omdat je vrij was van die verschrikkelijke ziekte SMA.

Hoewel we jou nog elke dag heel hard missen hebben we voor onszelf toch een manier gevonden om samen met jou verder te gaan. Het heeft altijd gevoeld alsof je nog altijd aanwezig bent en we zijn heel blij dat we dat gevoel tot nu toe kunnen vasthouden. Van buitenaf zal het voor mensen misschien wel vreemd lijken hoe we nog altijd tegen jouw foto's praten, hoe Mama en Papa nog altijd grapjes tegen je maken als ze weer eens één van hun fameuze 'zever-buien' hebben . Hi hi, we doen gewoon ons ding hé en als we jouw potje een wrijfke willen geven of je foto zoenen, dan doen we toch gewoon zeker.

Ook vandaag hebben we iets speciaal voor jou gedaan. Kijk maar eens naar de fotootjes hier. Die grote ballon is van Mama en Papa, vele hartjes en een Winnie De Pooh en Knorretje voor jou! De bloemetjes zijn van de Oma's. Jij hebt deze attenties dubbel en dik verdiend Beertje.

Mama en Papa zeggen nog vaak tegen mekaar hoe veel je ons hebt bijgebracht en hoe je ons mee gevormd hebt tot wie we nu zijn: twee supertrotse ouders die een pak meer kunnen relativeren en die zich ook beter kunnen inleven in de situaties van anderen. Waar we helemaal geen begrip meer voor hebben zijn egotrippers, zagers en klagers. Die komen er bij ons niet meer in (klinkt misschien wat harder dan we bedoelen hoor ). De relatie tussen Mama en Papa is er ook alleen maar sterker op geworden.

En dan heb je ons ook nog prachtige mensen leren kennen die dag in dag uit voor zieke kinderen zorgen. Die dat doen met hart en ziel en niet terugdeinzen om zich te binden aan kinderen en ouders, ook al weten ze dat een afscheid onvermijdelijk is. We zullen altijd heel veel respect hebben voor de mensen van de Thuiszorg en willen hen via deze weg ook nog eens bedanken voor het sms-je en het telefoontje van vandaag. Ook zij zijn jou nog niet vergeten Aiko.

Toen je nog maar pas een Engeltje was heeft Papa samen met een vriend een liedje geschreven voor jou. Het lijkt me een mooi moment om dit op je site te laten horen.

We zullen jou nooit laten gaan Kampioen, dikke knuffel!

Papa & Mama


Never Let You Go (klik om te beluisteren) - Tekst en zang door de Papa - Het laden van het nummer kan wel even duren... En als het niet lukt, kan je nog altijd gaan luisteren op www.myspace.com/damnyouridols

You free my mind so i can see
The silver lining of each cloud

‘Cause you save me
You guide me
You hold me

Your blue eyes tell us how you feel
Your smile tells us it's allright

There is no why
You guide me
You save me

So much love
Too little time
But our journey never ends
Our hearts they beat as one
Every single day to come

I will never let you go

You save me
Guide me
There is no why

So much love
Too little time
But our journey never ends
Our hearts they beat as one
Every single day

I will never let you down
You are a part of me
I will never let you down
Take this heart of mine

I will never let you down
I will never let you go

Echo 31-07-2008


Hey kleine Prots

Gisteren hebben we de eerste uitgebreide echo gehad bij de gynaecologe. Brusje was aan het slapen Aiko maar tijdens de echo kregen we toch ineens een wuifje . Gemeten van de poep tot en met het hoofdje (de beentjes dus niet meegemeten) is brusje nu 7 centimeter. Tijdens de echo bleken de beide hersenhelften goed ontwikkeld te zijn. Het hartje deed fameus boenke-boenke en brusje had al wat inhoud in de maag en de blaas. Allemaal goed nieuws. Oef. Oef. Oef.

Nu kennen we ook met zekerheid het geslacht. De gynaecologe had de uitslag van de vlokkentest ontvangen en daarop stond het zwart op wit. Toen Mama vorige week het resultaat van de vlokkentest doorgebeld kreeg, wist de Prof het geslacht nog niet met zekerheid te vertellen. Jij weet al wel of het nu een broertje of een zusje is en we hebben het ook al tegen enkele mensen gezegd maar op je website gaan we het voorlopig toch bij brusje houden. 'T mag een beetje spannend blijven hé .

We hebben aan de gynaecologe ook jouw website-adreskaartje gegeven. En toen we vertrokken, zijn we ook jouw pediater tegen het lijf gelopen. We hebben even met haar gepraat over jou en ze vertelde ons dat jij heel veel indruk op haar gemaakt hebt en dat ze nog geregeld aan jou denkt. Dat is wel heel leuk om te horen natuurlijk. Leuk, maar tegelijk toch ook weer moeilijk want we stonden in haar kabinet zonder ons popje om op die brits te leggen. Het flitste door mijn hoofd wat de pediater zei tegen een stagaire toen we daar de laatste keer met jou waren: 'Kijk eens wat een sterke band tussen dochter en papa'. Dat was op een moment dat je weer één van die prachtige lachjes tevoorschijn toverde. Toevalig was ik de gelukkige maar 't had even goed ons Mama kunnen zijn hé, want met ons Mama heb jij ook een héééél speciale band. Maar Papa was toen zóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóó fier! Ze vertelde ook dat de verpleegsters op de materniteit nog geregeld over jou praten. Waaaauuuuw Beertje, wat een indruk heb jij bij iedereen gemaakt 

Tot slot willen we toch nog eens iedereen bedanken voor de vele mooie berichtjes in je gastenboek en de e-mails. Elk berichtje steekt ons een hart onder de riem. We reageren niet persoonlijk op elke berichtje maar bij deze: dank je wel iedereen!

Het is natuurlijk geen wedstrijd maar we geven even de volgende cijfertjes om te tonen hoeveel bezoekers je website zoal krijgt. Sinds je website online is (15 mei 2008) zijn er al 2960 unieke bezoekers geweest en die hebben allemaal samen al 15865 keer geklikt op je site. Hopelijk brengt jouw verhaal al die mensen iets bij hé Beertje want is dat is tenslotte de bedoeling.

Dikke knuffel aan onze lieve Beer!

Papa & Mama

 

Goed nieuws! 25-07-2008


Hey kleine meisje, vandaag kreeg mama het goede nieuws van de prof. Je brusje heeft geen SMA. Ik moet zeggen dat we de laatste dagen wel wat zenuwachtig hebben rondgelopen.

Nog wel even wachten op de rest van de andere resultaten maar onze belangrijkste bekommernis mogen we al uit ons lijstje schrappen. We blijven ondanks alles zeer voorzichtig. Na het verlies van zo'n mooi prinsesje als jij is dat een gevoel dat we nooit meer kwijt zullen geraken. Een realistische houding maakt ons nu eenmaal sterker en zo kunnen we alles beter aanvaarden.

We zijn blij met de gedachte dat we de gevoelens die we samen met jou hebben mogen beleven, terug gaan mogen ervaren. Goed wetende dat jij het niet meer zal zijn maar dat je onze liefde op die manier nog beter zal kunnen voelen. We zijn nu eenmaal voor altijd met elkaar verbonden, zo gaat dat in ons gezinnetje . Je hebt de mama ook goed gesteund in de voorbije dagen. Als ik je foto zie kan ik alleen maar teruglachen. Jij maakt mij nog steeds gelukkig. Aiko je bent toch zo'n prachtig kind.

Dikke knuffels en kusjes XXX!

Je mama, papa en huisvriendje Bob.
 

Vlokkentest 21-07-2008


Hey Beertje

Afgelopen donderdag zijn we de vlokkentest gaan doen op Gasthuisberg. De test is vlot en snel verlopen. Ons Mama heeft zich daar weer goed doorheen geslagen. Ook nadien heeft ons Mama geen last ondervonden. Ze moest haar wel enkele dagen rustig houden maar je weet het, dat is niet haar sterkste kant hé, hihi.

Waarschijnlijk zullen we deze week donderdag of vrijdag het resultaat kennen. We hebben alleszins gezien dat ze in vette letters en met enkele strepen eronder 'dringend' genoteerd hebben op ons dossier. Maar tegelijkertijd vertelden ze erbij dat het verlofperiode is... Enfin, hopen maar dat ze ons niet te lang laten wachten.

En hopelijk is het een goed resultaat hé Aiko en dan eindelijk een gezond brusje voor jou. Je hebt de Ooievaar toch maar mooi onze kant opgestuurd de laatste weken. We wonen hier in natuurgebied en normalerwijze zien we hier heel veel Reigers maar de afgelopen weken ook geregeld Ooievaars. We zien hier anders nooit Ooievaars. Misschien is dat weer een teken van jou om te zeggen dat alles goed komt. Want jij hebt wel iets met vogels hé Kampioen  (Buizerd-verhaal, dagboek 2007, 25/11).

Ook Ekeko duimt mee voor ons. Wie?? Ekeko is de geluksgod van de Aymara indianen in Peru. Hij wordt uitgebeeld als een klein, vrolijk, dik mannetje. Ekeko komt, zegt men, bij mensen thuis. Hij hangt hen een buidel om de hals waarin speciale attributen zitten om geluk te brengen. Onze Ekeko brengt voorspoed bij de geboorte van een kind. En let op: onze wensen worden alleen vervuld als we de geluksbrenger kado hebben gekregen. Bedankt aan Wim voor onze Ekeko!

En bedankt trouwens aan IEDEREEN die met ons meeduimt

Dikke knuffel aan onze Beer!

Papa & Mama

 

Opnieuw zwanger 09-07-2008


Hey Beertje

Jij weet het al even hé dat Mama terug zwanger is   Volgende week donderdag (op 11 weken) gaan we in Gasthuisberg de vlokkentest doen. Hopelijk hebben we de uitslag de week daarna. We blijven met beide voetjes op de grond hoor Beertje. Begin dit jaar hebben we al een zusje van jou moeten afgeven toen we de zwangerschap moesten onderbreken omdat zij ook SMA had. We weten dus maar al te goed waar we eventueel voor staan.

En toch zijn we tegelijkertijd ook heel blij dat we opnieuw zwanger zijn. We hebben zoveel hoop Aiko. Niet alleen wij, ook de Oma's, Metertje,... Iedereen die het weet, duimt mee voor ons hé. Eerst dachten we tegen niemand te zeggen dat we zwanger zijn, ook niet tegen je grootouders. We dachten te wachten tot na de uitslag van de vlokkentest. Maar, stel dat de uitslag van de test tegenvalt... Dan hebben ze ook niet kunnen delen in onze voorzichtige blijheid van dit moment.

Trouwens het zou ook niet zo makkelijk zijn om te verbergen dat Mama zwanger is... Ze is heel moe en ze eet veel minder omdat het allemaal anders smaakt dan gewoonlijk. Nee, ze is niet in haar gewone doen onze Mama

We zullen het nemen zoals het komt hé Beertje. Probeer de kosmos maar wat te beïnvloeden hoor zodat we jou een gezond brusje kunnen schenken. Maar we mogen niet te veel van jou verwachten hé, je moet al op zoveel plaatsen tegelijk zijn... Mama en ik grappen daar soms over

Onlangs heeft Mama een Knorretje-knuffeldoekje meegebracht van de winkel. Het is net hetzelfde knuffeldoekje zoals jij hebt gekregen van Josy. Jij hebt je knuffeldoekjes Bumba en Knorretje meegenomen op je grote reis. Maar nu liggen dezelfde knuffeldoekjes terug in je parkje dat trouwens nog altijd op onze slaapkamer staat.

Volgende week meer nieuws na de vlokkentest. Zorg maar dat je dan dicht bij je Mama bent want ze is al een beetje zenuwachtig aan het worden...

Dikke knuffel.

Papa
 

Vechten tegen SMA 24-06-2008


Hey Beerebeer

Even een mededeling

Fight SMA is een internationale non-profit organisatie met als doel het vinden van een behandeling om Spinale Musculaire Atrofie te genezen. De organisatie hoopt dit doel te verwezenlijken door mensen ervan bewust te maken dat een ziekte zoals SMA bestaat, en door fondsen te werven die dan aangewend zullen worden in het onderzoek naar SMA.

De website www.fightsma.org gaat dieper in op de organisatie en haar doel maar is ook een schat aan informatie over SMA (beschrijving van de ziekte, mogelijke behandelingen,...).

Papa heeft op de website een Fight SMA t-shirt en polsband besteld en heeft die vorige week ontvangen. De opbrengst hiervan gaat dus naar SMA-onderzoek.

Hier kan je een foto zien. We hebben deze foto zelf genomen met ons drieën hé Aiko, jij weet nog wel hoe dat was hé   Samen vechten we tegen SMA hé Beertje!

Dikke zoen aan ons Kampioentje!

Papa & Mama
 

Lieve Aiko 20-06-2008


Lieve Aiko

Onlangs kreeg je mama, inderdaad een nieuwe voordeur (30 geworden), en het besef dat de tijd niet stilstaat. 'T is niet te geloven wat jij, ons kleine lieve wonder, teweeg gebracht hebt. Het is niet altijd makkelijk te beseffen dat we jou nooit meer kunnen vastnemen. Maar die mooie tijd samen zou ik voor geen geld van de wereld willen missen hebben! Als de toekomst ons eens geluk mag brengen hoop ik dat we een kindje krijgen met op zijn minst al jou kwaliteiten want je was gewoon perfect!

Mooie oogjes, lieve lachje, zachte handjes, fijne haartjes ... ons kleine prinsesje!

Lieve Aiko weet dat we elke dag aan je denken, jou vergeten kan ik nooit!

Mama XXX

 

Vaderdag 08-06-2008


Dag Beertje

Ik ben jouw papa niet geweest.
Ik was jouw papa niet.

Ik BEN jouw papa!

Wat ben ik blij met het kaartje van jou en Mama

Maar wat mis ik je ook onmetelijk veel

Dikke zoen aan onze Kampioen!

Papa

 

Caroline* 02-06-2008


Hey Beertje

Afgelopen zaterdag zijn we op bezoek geweest bij Caroline*. Het was een leuk bezoek en zo hebben we ook het prille zusje en het broertje van jouw Engel-vriendinnetje leren kennen. Caroline* is nog altijd heel aanwezig in hun gezinnetje hoor Aiko, dat zagen we alleen al aan de vele foto's.

Kris en Ann, bedankt voor de leuke babbel en de lekkere bbq!

Knuffel aan onze Beer.

Papa & Mama
 

Moeke 17-05-2008


Hey Beerebeertje

Vandaag is Josy oma geworden van haar eerste kleinkindje Hasse Elisabeth. Een mooie sierlijke naam vinden wij. Dikke Aiko-knuffel voor 'Moeke' en de ouders van Hasse .

Knuffels

Mama & Papa
 

Website 15-05-2008


Hey Beerebeer

Zo dadelijk is je website online. Eindelijk hé . We zijn er in oktober vorig jaar aan begonnen en nu is de site eindelijk klaar en helemaal zoals we het voor ogen hadden. We vinden dat de stijl perfect aansluit bij jou charmante persoonlijkheid en we hopen dat de inhoud de bezoekers iets zal bijbrengen.

Het op poten zetten van deze website was weer een heel avontuur hoor Beertje. Het was emotioneel weeral een roetsjbaan. We hebben gelachen , geweend   en soms eens gevloekt  als er technisch eens iets
misliep... Maar het resultaat is er hé .

We willen één iemand speciaal in de bloemtjes zetten omdat hij de site met veel geduld (de Papa kan soms een echte muggezifter zijn ) geprogrammeerd heeft en dat is Joh@n, de collega, zeg maar kameraad van Papa.

Witte,

Wij drieën bedanken je van ganser harte voor je tomeloze inzet!

Gunther, An & Aiko

 

Moederdag 11-05-2008


Dag lieve schat,

Vandaag mijn tweede moederdag, alleen spijtig dat ik deze niet met jou kan doorbrengen. Ik besef wel dat ik altijd mama zal zijn en dat dankzij jou. Ik had mij geen prachtigere dochter kunnen wensen.

Papa heeft toch nog voor een leuke verrassing gezorgd. Jawel een foto van jou en papa. Ik vond het een leuk idee! Ik zal maar al iets leuks bedenken voor zijn speciale dag

Lieve zoentjes, je mama!

 

Aikoboompje 05-05-2008


Hey Beerebeertje

Sinds een week staat je Kerselaar in bloei. Hij is heel mooi hoor . Al die fragiel roze bloemetjes doen ons aan jou denken. Geregeld vallen er bloempjes op het gras. We rapen die dan op en leggen ze bij je potje hé, je weet wel . Onder het Foto-luik bij 'Andere' staan er fotootjes van je boompje.

Dikke zoen.

Papa  & Mama

 

Verhuis 31-03-2008


Fieuw Beertje

We zijn vandaag verhuisd in recordtempo zeg. Amaai, op één dag tijd is alles verhuisd. En nu zitten we hier tussen allemaal dozen. Wat een warboel Aiko . We hebben in het oude huis al je speciale plekjes nog gefotografeerd hoor . In het nieuwe huis heb je ook al je plekjes ingenomen. Ook hier voelen we je heel dichtbij, maar ja, jij volgt ons overal hé lieve Schattebol .

Mama & Papa
 

Verjaardag 17-03-2008


Hey Beertje

Vandaag is papa jarig hé. En zoals altijd neemt hij dan een dagje verlof, ook dit jaar. 'T is geen gemakkelijk dag hoor Aiko, ik blijf maar denken aan vorig jaar toen ik je nog kon knuffelen op m'n verjaardag.

In het straatbeeld zien we jou in deze periode overal Beertje, overal staan er al Japanse Kerselaars in bloei. We herkennen je in elke bloesem, en amaai, dat zijn er veel hoor :-) 'T is wel vroeg op het jaar dat die bomen bloeien zeg, dat zal komen door het zachte weer.

Jouw Kerselaar staat nog niet in bloei. Ik hoop dat hij dit jaar voor het eerst zal bloeien maar dat zal vermoed ik pas in april of mei zijn. Tegen dan zullen mama en ik, en jij natuurlijk ook hé Beertje, al wonen in het nieuwe huis. Ik denk dat we tegen eind deze maand zullen beginnen met de verhuis. Papa ziet er toch een beetje tegenop om te verhuizen, jij weet wel waarom hé Aikootje.

Dikke zoen aan onze Kampioen!

Papa
 

Zwangerschapsonderbreking 17-02-2008


Dag Beerebeer

Gisterenmorgend heeft Mama een echo gehad bij haar gynaecoloog. We hebben dan beslist om diezelfde avond de zwangerschapsonderbreking in te zetten.

Vanochtend om 7u30 is het vruchtje van je zusje (het was dus terug een meisje) afgekomen. Ze was een klein hand groot met duidelijk gevormde handjes, voetjes... Het was heel emotioneel en we hebben de nodige tijd gekregen om afscheid te nemen. We hebben ook enkele foto's genomen.

Mama heeft gelukkig niet afgezien maar later op de namiddag is ze dan nog volledig verdoofd om een stuk van de moederkoek weg te halen, die was niet helemaal mee afgekomen. Die ingreep is vlot verlopen en Mama stelt het goed hoewel ze wel wat last heeft van de verdoving zelf.

Jij was er ook weer bij hé Aiko. Ik kon je dicht bij ons voelen en met je foto in de ziekenhuiskamer gaf je ons moed.

We zitten toch weer in een dipje hoor Beertje. Jou afgeven was natuurlijk veel verschrikkelijker maar Aiko's zusje zoals we haar vanaf nu noemen, zullen we ook nooit vergeten.

Papa & Mama
 

Uitslag 14-02-2008


Hey Kampioen

Vorig kregen we op 14 februari te horen dat jij SMA had en vandaag hebben we terug heel slecht nieuws gekregen. Je brusje heeft ook SMA en we zullen de zwangerschap moeten onderbreken. We zijn er het hart van in en zitten weer eens aan de grond. Onmacht, boosheid, teleurstelling...

Pfffft, het leven is toch soms een gevecht hoor Aiko. Hopelijk hebben jullie Engeltjes het makkelijker.

Papa & Mama
 

Vlokkentest 07-02-2008


Dag Schat

Vandaag hadden we de vlokkentest op Gasthuisberg. Het was een lange vermoeiende dag. Lang wachten, dan een gesprek, weer wachten, een driedimensionele echo (leuk om je brusje eindelijk eens te zien!), en dan eindelijk de vlokkentest.

Je Mama heeft zich vandaag weer van haar sterkste kant getoond hoor Aiko! Wij hebben toch een straffe Mama hé . De Vlokkentest zelf was snel geklaard. Die heeft maar een paar minuten geduurd en Mama heeft er niet veel van gevoeld.

En nu maar duimen voor een gezond brusje hé Aiko .

Papa en Mama
 

Proficiat 10-01-2008


Hey Aikobeertje

Gelukkige verjaardag en dikke knuffels van Mama, Papa en de ganse familie! We hebben vandaag je boompje versierd met roze en witte ballonnen en roze roosjes, special voor onze Prinses.

Wat missen we jou verschrikkelijk! We denken maar niet te veel aan hoe het allemaal zou kunnen zijn.

Onder 'Andere' in het fotoluik van je website staan er fotootjes.

Zoentjes

Mama & Papa

 

Nieuwjaar 01-01-2008


Hey Aiko

Kerstavond en Kerstdag zijn we goed doorgekomen maar met oudejaar en vandaag hebben we het toch zwaar hoor Beer. Iedereen wil het oude jaar afsluiten en al vierend het nieuwe ingaan maar dat staat haaks op onze gevoelens.

Wij willen 2007 helemaal niet afsluiten. '07 was ons jaar hé Beer met de mooiste maar ook de moeilijkste momenten. Wat missen je verschrikkelijk Aikootje!

Papa & Mama
 

 
©de-witte