Ons dagboek 2014
 
Engeltjesdag! 06-08-2014

 Dag lieve Aiko*,

“Vandaag is het zusje haar Engeltjesdag” zoals je zusje Bodhi het zo mooi kan zeggen. Hoewel ze nog niet alles begrijpt weet ze wel dat je een belangrijk deel van ons gezinnetje uitmaakt.

Ze hoort graag hoe we vertellen dat je een sterretje aan de hemel bent en voor altijd in onze hartjes aanwezig zal zijn. Hopelijk zal je broertje Siddhi dit ook zo ervaren als hij groter is. Ja ja sinds 29 maart heb je er een broertje bij maar dat wist je natuurlijk al. Vanuit je sterrenhemel kan je alles prima volgen denk ik altijd. Hij is een echt lachebekje net zoals jij en hij lijkt ook op jou. Nu ben jij ook weer even terug korter bij ons, zo ervaren we dit toch weer. Vele herinneringen en vergelijkingen zijn zo zichtbaar.

Lieve schat we missen je nog elke dag maar op de een of ander manier heb ik ook het gevoel dat je altijd dichtbij bent. Altijd en overal en daar ben ik blij om want dat voelt goed.

Dikke dikke kussen van je zusje, broertje, papa en mama!

Gelukkige verjaardag Kampioentje! 10-01-2014

Gelukkige verjaardag Kampioentje!

Er is zo veel om te schrijven maar ik zeg het je liever in m'n gedachten, elke ochtend, elke avond, als we jouw kaarsjes branden. Tel in onze hartjes maar samen met ons af naar de lente en de geboorte van je nieuwe brusje.
Want nieuw leven doet leven.

Dikke knuffels,

Papa

 
©de-witte