Inleiding
 

Hallo

Welkom op de website van Aiko.
 
Ons Aiko wordt geboren op 10 januari 2007. Op 14 februari wordt bij ons dochtertje de ziekte van Werdnig-Hoffmann, Spinale Musculaire Atrofie (SMA) Type 1 vastgesteld. Dit is een ongeneeslijke neuromusculaire aandoening. Aiko gaat thuis zachtjes heen in haar slaap op 6 augustus 2007.
 
Deze website is in de eerste plaats een kennismaking met Aiko: een prachtige, blije en heel charmante baby die voor altijd ons hart verwarmt. Daarnaast willen wij onze ervaring delen met andere ouders en met deze site een bron van informatie verschaffen. Hoewel zeker niet alle SMA-verhalen hetzelfde zijn, hebben ook wij heel veel gehad aan bepaalde websites van andere SMA-baby's.

We proberen ons verhaal op een mooie en positieve manier te vertellen. Het is voor ons heel belangrijk dat ouders, die ons verhaal lezen en misschien een gelijkaardige reis zullen maken, de moed erin houden. Want dat  is de essentie van ons verhaal: moedig blijven, positief blijven en 200 procent genieten van ons dochtertje.
 
Jij maakt ons leven ook nu nog zoveel rijker Aiko, jij leert ons ook vandaag nog altijd dingen die veel mensen nooit zullen beseffen.

Dit is jouw stekje op het net Beertje. Dikke knuffel!
 
Mama & Papa

 
©de-witte